Étkező, reggelizőpult

Az extremitásoktól eltekintve - a kanapén, tévézés közben elfogyasztott, chips-vacsorákat most nem számolva - az étkezők világa igen formagazdag terep, aminek léte - vagy nemléte - sokat elmond a ház lakóiról és komolyan esik latba egy-egy lakás vagy ház tervezésekor.

Az amerikai konyhákat a lakás központjától elválasztó étkezőpultok mintegy húsz éves múltra tekintenek vissza kis hazánkban is, hiszen sokak életviteléhez ez a forma igazodik a legjobban.

A családi, hétvégi közös ebédektől kezdve egy többgyermekes nagycsaládban az étkezőasztal nagyon sokszor egyben a gyerekek dolgozóasztala is, ahol szülői felügyelettel kreatívkodhatnak - vagy ahol ez még divat - akár leckét is írhatnak.

Étkező, reggelizőpult fotó

A polgári lakások étkezőinek kényelmes, sok személyes, reprezentatív mahagóni étkezőasztalaitól a mai kor hétköznapi rohanásához igazított reggelizőpultig igen széles a paletta...

Étkező, reggelizőpult fotó
Étkező, reggelizőpult fotó
Étkező, reggelizőpult látványterv
Étkező, reggelizőpult látványterv

Munkáinkból - Mozaik

Véletlenszerűen kiválasztott képek, rákattintva nagy méretben is, a dobókockák új mozaikot csinálnak!

Kattints a képre a bezárásához!     

Házépítő blogunk...
Az első magyar építészeti blog. 2003-ban indult el, zebegényi házunk építését és ottani életünk történetét meséli el, sok-sok fotóval:
zeblog.mds-epitesziroda.hu Valamint a Facebookon is:
Még több házikó...

Fotóblogunk: Házikók a nagyvilágból


Facebook-os oldalunk egy fotóblog mindenről, ami igazán szép: szakértő szemmel válogatott kis házikók, otthonok és kertek a világ minden tájáról. Semmi modern és divatos üveg-beton kocka, csak valódi házikók fából, kőből és téglából, emberi léptékben.
A 'Tetszik' gombbal követheted a Facebookon: