Sülysáp

Mindig öröm egy, még az előző rendszerben épült, a kort jellegzetesen magán viselő házban valami újat, váratlant, addig nem látottat alkotni. Megbízóink bő harminc éves házát modernizáltuk és szabtuk át a jelenlegi igényeikhez, ami a négyzetmétereken nem hogy csökkentett volna, de sokkal tágasábbá, átláthatóvá tette meglevő tereit.

A szinteltolások által kényszerűségként kezelt lépcsőházat központi elhelyezkedésében meghagyva, azt egy tágas és nagyvonalú körlépcsővel váltottuk ki, meghatározó látványelemként bevonva a belső térbe.

A házon következetesen végigvonuló stílus sallangmentes, letisztult, klasszikus vonalú; nemes anyagokat felhasználva, visszafogott színvilágú terekkel teremtve meg a harmóniát. A felhasznált belsőépítészeti elemek - téglaburkolat, stukkók, faburkolat - szintenként köszönnek vissza, néhol jelzésértékűen, másutt dominánsan.

Fotó

Családi ház, Herceghalom
P+FSZT, 255 m2

Fotó
Alaprajz

- Fotógaléria
- Alaprajzok

Házépítő blogunk...
Az első magyar építészeti blog. 2003-ban indult el, zebegényi házunk építését és ottani életünk történetét meséli el, sok-sok fotóval:
zeblog.mds-epitesziroda.hu Valamint a Facebookon is:
Még több házikó...

Fotóblogunk: Házikók a nagyvilágból


Facebook-os oldalunk egy fotóblog mindenről, ami igazán szép: szakértő szemmel válogatott kis házikók, otthonok és kertek a világ minden tájáról. Semmi modern és divatos üveg-beton kocka, csak valódi házikók fából, kőből és téglából, emberi léptékben.
A 'Tetszik' gombbal követheted a Facebookon: