Lakberendezés

Miért van szükségem lakberendezőre, ha én is képes vagyok bebútorozni az otthonunkat? Nos, egy átlagos ember egész életében nem bútoroz be annyi lakást, mint mi egyetlen év alatt. Számtalan lakberendezési feladat megoldásán vagyunk túl, és ez a hatalmas tapasztalati tőke segít abban, hogy azt is kitaláljuk, ami neked eszedbe sem jutna. Szemléltetésül egy átlagos fürdőszoba ötlethalmaza: Alaprajzi variációk - és itt még hozzá sem nyúltunk a falakhoz, csak a berendezést és az anyagokat variáltuk!

Kiknek is tervezünk? Azok az emberek keresnek meg minket, akiknek számít az a hozzáadott plusz, amit egy lakberendező kreativitása és térrendezési tapasztalata jelent. Azoknak tervezünk, akiknek fontos, hogy az otthonuk ne csak négy falból és ilyen-olyan bútorokból álljon, hanem minden a helyén legyen benne és harmóniában legyen egymással és a benne élők ízlésével is. Ezért is van az, hogy nincs két egyforma tervünk, nem ugyanazokat a kliséket erőltetjük rá mindenkire.

A lakberendezés mindig a család igényeinek és a meglevő adottságoknak a felmérésével kezdődik, erre épül az egész belsőépítészeti terv, ahol a használatnak és a praktikumnak rendelődik alá a dizájn is. A megbízóinkkal való egyeztetések addig tartanak, amíg mindenki tökéletesen elégedett nem lesz a kialakult látványtervekkel. Utána már csak meg kell építeni álmaik otthonát és a kanapéra heveredve élvezni a végeredményt :D

Lakberendezés fotó

Egyedi belső terek, személyre szabott és látványos belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, még a legkomplikáltabb szituációkban is. Megbízóink mindig több féle variációból választhatják ki a nekik leginkább tetsző megoldásokat, mi pedig összerakjuk és megmutatjuk, milyen is lesz majd álmaik otthona.

Lakberendezés fotó
Lakberendezés fotó
Lakberendezés látványterv
Lakberendezés látványterv

Lakberendezés fotók - Mozaik

Véletlenszerűen kiválasztott képek, rákattintva nagy méretben is, a dobókockák új mozaikot csinálnak!

Kattints a képre a bezárásához!     

Lakberendezés látványtervek - Mozaik

Véletlenszerűen kiválasztott képek, rákattintva nagy méretben is, a dobókockák új mozaikot csinálnak!

Kattints a képre a bezárásához!     

Házépítő blogunk...
Az első magyar építészeti blog. 2003-ban indult el, zebegényi házunk építését és ottani életünk történetét meséli el, sok-sok fotóval:
zeblog.mds-epitesziroda.hu Valamint a Facebookon is:
Még több házikó...

Fotóblogunk: Házikók a nagyvilágból


Facebook-os oldalunk egy fotóblog mindenről, ami igazán szép: szakértő szemmel válogatott kis házikók, otthonok és kertek a világ minden tájáról. Semmi modern és divatos üveg-beton kocka, csak valódi házikók fából, kőből és téglából, emberi léptékben.
A 'Tetszik' gombbal követheted a Facebookon: