Építész tervezés

Építészirodánk fő magyarországi tevékenysége a családi házak építészeti tervezése, de vállaljuk házak és lakások átalakításának megtervezését. Az építész tervezés szerves részeként 'házon belül' el tudjuk vállalni a lakberendezést és kerttervezést is, külső munkatársainkkal pedig az építész tervezést kiegészítő társtervezői szolgáltatásokat, mint pl. geodéziai felmérés, talajmechanikai vizsgálat, statikai tervezés, épületgépészet, elektromos tervezés.

Cégünk kis családi vállalkozás, kimondottan az emberléptékű, vagyis családi ház és lakás méretű tervezési munkákra specializálódtunk. Nagy tapasztalatunk és emberismeretünk olykor lehetővé teszi a gondolatok kitalálását is :-)

Manapság már mindenki CAD programokkal tervez, azonban mi valóban ki is használjuk a szoftver lehetőségeit: az általános szokástól eltérően nem rajzokat készítünk először, hanem eleve 3D-ben gondolkodva tervezzük meg a házat, már a legelső vázlat is megnézhető a térben, bejárható. A vázlattervezés végére egy minden lényeges részletében kitalált virtuális épületmodellt alakítunk ki, amelyet már nem kell áttervezni az engedélyezési vagy a kivitelezési tervek készítésekor.

Legfőbb sikerünk az, amikor 5-10 év elmúltával is minket keresnek meg újra a régi megbízóink, mert természetes számukra, hogy a következő építész tervezési munkát is ránk bízzák.

Építész tervezés fotó

Építész tervezési tevékenységünk:
- Családi ház tervezés
- Családi ház átalakítás
- Lakás átalakítás
A fenti linkeken láthatod a részletes fotógalériákat, de az oldal tetején lévő fülekre kattintva is végignézhetsz egy kis válogatást az építészeti tervezéseinkből.

Építész tervezés fotó
Építész tervezés fotó
Építész tervezés fotó
Építész tervezés fotó

Munkáinkból - Fotómozaik

Véletlenszerűen kiválasztott képek, rákattintva nagy méretben is, a dobókockák új mozaikot csinálnak!

Kattints a képre a bezárásához!     

Házépítő blogunk...
Az első magyar építészeti blog. 2003-ban indult el, zebegényi házunk építését és ottani életünk történetét meséli el, sok-sok fotóval:
zeblog.mds-epitesziroda.hu Valamint a Facebookon is:
Még több házikó...

Fotóblogunk: Házikók a nagyvilágból


Facebook-os oldalunk egy fotóblog mindenről, ami igazán szép: szakértő szemmel válogatott kis házikók, otthonok és kertek a világ minden tájáról. Semmi modern és divatos üveg-beton kocka, csak valódi házikók fából, kőből és téglából, emberi léptékben.
A 'Tetszik' gombbal követheted a Facebookon: