Egyéb helyiségek

A főbb helyiségek elhelyezése és kialakítása után érdemes szót ejteni a közlekedőkről, lépcsőkről, előszobákról is, hiszen ez is része a lakberendezésnek. A jól megtervezett házakban ezek az összekötő terek ugyanolyan súllyal esnek latba, mint a főbb helyiségek.

Ha a négyzetméterek és a költségvetés is megengedi, érdemes megfontolnunk olyan, nem nap mint nap használt helyiségek kialakítását is, mint a hobbiszoba, konditerem, és sokaknak az otthoni dolgozószoba. Ezeknek a helyiségeknek ugyanúgy megvan a maguk szerepe egy-egy igényesebb otthonban, ahol a kényelemhez a fent említettek mellett a házi biliárdterem és a borospince is hozzátartozik.

Sokszor ezek a helyiségek második nappaliként funkcionálnak, és olykor nagybb élet folyik bennük, mint egy reprezentatív nappaliban. Külön gyerekeknappali, hűvös és zegzugos borospince, dupla garázs méretű hobbiszoba, varrószoba, játékszoba...

Egyéb helyiségek fotó

Válogatás azokból a belső terekből, amik szigorúan véve nem létfontosságúak egy otthonnál, viszont a funkcionalitáson kívül dekorációs szerepet is betöltenek.

Egyéb helyiségek fotó
Egyéb helyiségek fotó
Egyéb helyiségek látványterv
Egyéb helyiségek látványterv

Munkáinkból - Mozaik

Véletlenszerűen kiválasztott képek, rákattintva nagy méretben is, a dobókockák új mozaikot csinálnak!

Kattints a képre a bezárásához!     

Házépítő blogunk...
Az első magyar építészeti blog. 2003-ban indult el, zebegényi házunk építését és ottani életünk történetét meséli el, sok-sok fotóval:
zeblog.mds-epitesziroda.hu Valamint a Facebookon is:
Még több házikó...

Fotóblogunk: Házikók a nagyvilágból


Facebook-os oldalunk egy fotóblog mindenről, ami igazán szép: szakértő szemmel válogatott kis házikók, otthonok és kertek a világ minden tájáról. Semmi modern és divatos üveg-beton kocka, csak valódi házikók fából, kőből és téglából, emberi léptékben.
A 'Tetszik' gombbal követheted a Facebookon: