Márvány utca

Nem először 'vettük kezünkbe' ezt a lakást. 2001-ben is mi terveztük az átalakítását, ld. az akkori átalakítás alaprajzait és fotóit a felső füleken. A lakásról cikk is jelent meg a SzépLAK c. lakberendezési magazinban.

Tizenegy évvel később a tulajdonosok újra megkerestek, megvették ugyanis a szomszédos lakást is, és a két lakás egybenyitásával egy igazán tágas, kényelmes lakást hoztunk létre.

A régi lakásrészben saját hálószobát kapott mindkét gyerek és lett egy külön nappalijuk is. A konyha-étkezőt a kétszeresére növeltük, ehhez az új részt már a másik lakásból adtuk hozzá.

Lett a lakásnak egy tágas nagy előszobája is, két nagy szoba összenyitásával pedig impozáns nappalit alakítottunk ki, mellette a szülői háló és a lakás fénypontja, a házigazda évtizedes régi álma, az örökpanorámás fürdőkád :-)

Fotó

Lakás átalakítása, Bp. XII., Márvány utca
197 m2, 5 + 2 félszoba

Fotó
Alaprajz

- Fotógaléria
- Látványtervek
- Alaprajzok

Házépítő blogunk...
Az első magyar építészeti blog. 2003-ban indult el, zebegényi házunk építését és ottani életünk történetét meséli el, sok-sok fotóval:
zeblog.mds-epitesziroda.hu Valamint a Facebookon is:
Még több házikó...

Fotóblogunk: Házikók a nagyvilágból


Facebook-os oldalunk egy fotóblog mindenről, ami igazán szép: szakértő szemmel válogatott kis házikók, otthonok és kertek a világ minden tájáról. Semmi modern és divatos üveg-beton kocka, csak valódi házikók fából, kőből és téglából, emberi léptékben.
A 'Tetszik' gombbal követheted a Facebookon: